luni, 26 decembrie 2016

Unde gasesti smartwatch cu android la preturi accesibile



Ceasurile inteligente fac parte din viata noastra in 2016, fiind achizitionate un numar record de astfel de dispozitive care functioneaza in armonie cu smartphone-urile. Varietatea de modele ii poate pune pe multi in dificultate, insa cei care isi doresc un smartwatch cu Android pot apela la showroom-ul iUni din sectorul 3 al capitalei, unde pot testa orice produs inainte de a-l achizitiona. Aceste gadgeturi sunt populare pentru faptul ca usureaza viata utilizatorilor, prin faptul ca se pot, printre altele, efectua apeluri sau citi mesaje direct de la incheietura mainilor, in timp ce telefonul ramane in buzunar.




Alte functii

Cele mai multe ceasuri, chiar si cele mai accesibile din punct de vedere financiar, au incorporate cateva functii de baza, precum accesul la agenda din telefon, redarea muzicii, pedometru, masurarea batailor pe minut, ideal pentru pasionatii de sport, monitorizarea somnului, insa si o functie speciala impotriva furtului. De asemenea, conexiunea se face cu usurinta, prin intermediul Bluetooth-ului, insa utilizatorii au ocazia si de a instala o aplicatie din Magazinul Play pentru a avea acces la toate functiile ceasului inteligent. 



Se foloseste cu usurinta

Ecranul este unul touchscreen, astfel ca in doar cateva clipe pot fi citite mesaje sau pot fi verificate apelurile in curs. In plus, se poate controla direct camera telefonului, fiind mult mai usor sa se captureze imaginile perfect, iar un alt aspect esential este faptul ca dispozitivele pot alerta atat prin sunet, cat si prin vibratii, pentru mai multa discretie. Termometru, cronometru, calendar, alarma, toate acestea pot fi accesate in cel mai scurt timp, iar un smartwatch cu Android poate reprezenta cadoul potrivit atat pentru copii, cat si pentru adolescenti sau adulti. 

Mai mult, de obicei, capacitatea bateriei este de sub 500 mAh, insa asigura o autonomie de pana la 3-4 zile, in functie de gradul de utilizare, in timp ce pentru o incarcare completa sunt suficiente doua ore.